Doorgaan naar hoofdcontent

HERFST KANEELKOFFIE

Aantal personen: 2

INGREDIËNTEN:
  • 360 ml koffie
  • 4 eetlepels kaneelsiroop
  • 1 kaneelpijpje
  • Mespunt cacaopoeder
  • Snufje kaneelpoeder
  • Slagroom
BEREIDINGSWIJZE:
  • Schenk de koffie in de voorverwarmde kopjes.
  • Voeg 2 eetlepels kaneelsiroop in ieder koffiekopje.
  • Doe de cacaopoeder en de kaneelpoeder erbij.
  • Zet het kaneelpijpje rechtop in het kopje.
  • Hiermee roer je de koffie door.
  • Voeg tenslotte de slagroom toe en bestrooi dit met een klein beetje kaneel.


Populaire posts van deze blog

Coffee Mozart

INGREDIËNTEN: 1 warme espresso 30 ml chocolade (likeur of alcoholvrije siroop) Slagroom Cacao poeder BEREIDING: Maak zoals hierboven beschreven een espresso in een glas wat je ook voor een cappuccino zou gebruiken. Schenk de chocolade likeur in de espresso en meng het goed door. Voeg een spiraal van slagroom toe en bestrooi de slagroom met cacao poeder.

ES ALPUKAT KOPI - INDONESISCHE KOFFIE

Voor 2 personen: INGREDIËNTEN: ½ rijpe avocado 1 kopje sterk gezette koffie, afgekoeld ¼ kopje gezoete, gecondenseerde melk ½ kopje koude melk 2 theelepels vanille-extract 2 kopjes ijsblokjes Blender BEREIDING: Doe alles behalve het ijs in een blender en pureer het mengsel. Verdeel de ijsblokjes over twee gekoelde glazen. Giet de helft van het gepureerde mengsel in elk van de glazen.