Doorgaan naar hoofdcontent

BANAAN & SESAMZAADJES CAPPUCCINO

BENODIGDHEDEN:
  • Aeroccino
  • View Cappuccino Kop
INGREDIËNTEN:
  • 1cl Bananensiroop
  • Melk50 ml
  • 1 theelepel Karamelpasta
  • 5 Gedroogde Bananenchips
  • 2 eetlepels Sesamzaadjes
  • 1 Arabica Ethiopia Harrar Limited Edition Capsule
BEREIDING:
  • Bereid melkschuim met behulp van uw Aeroccino.
  • Voeg de bananensiroop toe aan het melkschuim en roer voorzichtig door.
  • Voeg het melkschuim toe aan het kopje.
  • Bereid een espresso in het kopje.
  • Decoreer met gedroogde bananenchips en sesamzaadjes. Geniet ervan.


Populaire posts van deze blog

Coffee Mozart

INGREDIËNTEN: 1 warme espresso 30 ml chocolade (likeur of alcoholvrije siroop) Slagroom Cacao poeder BEREIDING: Maak zoals hierboven beschreven een espresso in een glas wat je ook voor een cappuccino zou gebruiken. Schenk de chocolade likeur in de espresso en meng het goed door. Voeg een spiraal van slagroom toe en bestrooi de slagroom met cacao poeder.

ES ALPUKAT KOPI - INDONESISCHE KOFFIE

Voor 2 personen: INGREDIËNTEN: ½ rijpe avocado 1 kopje sterk gezette koffie, afgekoeld ¼ kopje gezoete, gecondenseerde melk ½ kopje koude melk 2 theelepels vanille-extract 2 kopjes ijsblokjes Blender BEREIDING: Doe alles behalve het ijs in een blender en pureer het mengsel. Verdeel de ijsblokjes over twee gekoelde glazen. Giet de helft van het gepureerde mengsel in elk van de glazen.