Doorgaan naar hoofdcontent

CHAI LATTE


NODIG:
Recepten glas
Aeroccino

INGREDIËNTEN:
  • 150 ml warme melk
  • 50 ml melk voor het melkschuim
  • chai theezakje
  • 20 ml kaneelsiroop
  • 1 theelepel kaneelpoeder
  • 1 Fortissio Lungo capsule

BEREIDING:
  • Schenk 50 ml melk in de Aeroccino melkopschuimer en voeg daar de kaneelsiroop aan toe om het melkschuim te bereiden.
  • Schenk de warme melk in het receptenglas.
  • Laat het Chai theezakje 5 minuten in de warme melk trekken.
  • Zet het receptenglas onder uw Nespresso machine en zet een Fortissio Lungo koffie.
  • Voeg het melkschuim toe aan de koffie en garneer met kaneelpoeder.
  • Serveer direct.

Populaire posts van deze blog

Coffee Mozart

INGREDIËNTEN: 1 warme espresso 30 ml chocolade (likeur of alcoholvrije siroop) Slagroom Cacao poeder BEREIDING: Maak zoals hierboven beschreven een espresso in een glas wat je ook voor een cappuccino zou gebruiken. Schenk de chocolade likeur in de espresso en meng het goed door. Voeg een spiraal van slagroom toe en bestrooi de slagroom met cacao poeder.