Doorgaan naar hoofdcontent

BORGIA MOKKA

BENODIGDHEDEN:

  • Cappuccinokopje (ca. 180 ml)
  • Aeroccino
INGREDIËNTEN:

  • 1 espresso (40 ml) van de Ispirazione Genova Livanto koffie, ook lekker met Volluto
  • 2 tl cacaopoeder
  • 50 ml halfvolle melk
  • busje slagroom
  • suiker

BEREIDING:
  • Warm de melk op met behulp van uw Aeroccino melkopschuimer en schenk de melk in het kopje.
  • Voeg het cacaopoeder toe (en eventueel een beetje suiker naar smaak) en roer goed.
  • Plaats het kopje onder uw Nespresso machine en zet een espresso van de Inspirazione Genova Livanto of Volluto koffie.
  • Voeg als laatste een mooi toefje slagroom toe.
  • Geniet ervan.


Populaire posts van deze blog

Coffee Mozart

INGREDIËNTEN: 1 warme espresso 30 ml chocolade (likeur of alcoholvrije siroop) Slagroom Cacao poeder BEREIDING: Maak zoals hierboven beschreven een espresso in een glas wat je ook voor een cappuccino zou gebruiken. Schenk de chocolade likeur in de espresso en meng het goed door. Voeg een spiraal van slagroom toe en bestrooi de slagroom met cacao poeder.

ES ALPUKAT KOPI - INDONESISCHE KOFFIE

Voor 2 personen: INGREDIËNTEN: ½ rijpe avocado 1 kopje sterk gezette koffie, afgekoeld ¼ kopje gezoete, gecondenseerde melk ½ kopje koude melk 2 theelepels vanille-extract 2 kopjes ijsblokjes Blender BEREIDING: Doe alles behalve het ijs in een blender en pureer het mengsel. Verdeel de ijsblokjes over twee gekoelde glazen. Giet de helft van het gepureerde mengsel in elk van de glazen.