Doorgaan naar hoofdcontent

ESPRESSO MACCHIATO

BENODIGDHEDEN:

  • Aeroccino
  • Espresso kopje

INGREDIËNTEN:

  • 20ml melk
  • 4 theelepels melkschuim
BEREIDING:

  • Maak gebruik van je Aeroccino of het stoompijpje van je Nespresso machine voor het opschuimen van de melk
  • Maak gebruik van een Ispirazione Genova Livanto, Capriccio, Volluto of Cosi capsule voor het zetten van een espresso (40 ml) en voeg, indien gewenst, suiker toe
  • Bedek de espresso met een beetje opgeschuimde melk - Voeg extra melk toe indien een mildere smaak is gewenst


Populaire posts van deze blog

Coffee Mozart

INGREDIËNTEN: 1 warme espresso 30 ml chocolade (likeur of alcoholvrije siroop) Slagroom Cacao poeder BEREIDING: Maak zoals hierboven beschreven een espresso in een glas wat je ook voor een cappuccino zou gebruiken. Schenk de chocolade likeur in de espresso en meng het goed door. Voeg een spiraal van slagroom toe en bestrooi de slagroom met cacao poeder.

ES ALPUKAT KOPI - INDONESISCHE KOFFIE

Voor 2 personen: INGREDIËNTEN: ½ rijpe avocado 1 kopje sterk gezette koffie, afgekoeld ¼ kopje gezoete, gecondenseerde melk ½ kopje koude melk 2 theelepels vanille-extract 2 kopjes ijsblokjes Blender BEREIDING: Doe alles behalve het ijs in een blender en pureer het mengsel. Verdeel de ijsblokjes over twee gekoelde glazen. Giet de helft van het gepureerde mengsel in elk van de glazen.