Doorgaan naar hoofdcontent

GRAPEFRUIT CAPPUCCINO

BENODIGDHEDEN:

  • Cappuccino-kopje (170 ml)
  • Aeroccino
  • Volluto capsule

INGREDIËNTEN:

  • 1 capsule van de Volluto koffie
  • 1 cl grapefruitsap
  • 1 eetlepel honing
  • takje rozemarijn
  • melk

BEREIDING:

  • Giet het grapefruitsap en de honing op de bodem van het glas.
  • Bereid een espresso van de Volluto in een cappuccino-kopje met uw Nespresso machine.
  • Bereid het melkschuim met behulp van uw Aeroccino melkopschuimer en voeg het melkschuim toe bovenop de espresso.
  • Maak het af met een blaadje rozemarijn.
  • Serveer direct.














Populaire posts van deze blog

Coffee Mozart

INGREDIËNTEN: 1 warme espresso 30 ml chocolade (likeur of alcoholvrije siroop) Slagroom Cacao poeder BEREIDING: Maak zoals hierboven beschreven een espresso in een glas wat je ook voor een cappuccino zou gebruiken. Schenk de chocolade likeur in de espresso en meng het goed door. Voeg een spiraal van slagroom toe en bestrooi de slagroom met cacao poeder.

ES ALPUKAT KOPI - INDONESISCHE KOFFIE

Voor 2 personen: INGREDIËNTEN: ½ rijpe avocado 1 kopje sterk gezette koffie, afgekoeld ¼ kopje gezoete, gecondenseerde melk ½ kopje koude melk 2 theelepels vanille-extract 2 kopjes ijsblokjes Blender BEREIDING: Doe alles behalve het ijs in een blender en pureer het mengsel. Verdeel de ijsblokjes over twee gekoelde glazen. Giet de helft van het gepureerde mengsel in elk van de glazen.