Doorgaan naar hoofdcontent

HAZELNOOT CAPPUCCINO

BENODIGDHEDEN:
  • Cappuccinokopje (ca. 180 ml)
  • Aeroccino
INGREDIËNTEN:
  • 1 capsule van de Ispirazione Genova Livanto koffie, ook lekker met Volluto
  • 20 ml hazelnootsiroop
  • 100 ml melk
  • 20 gr hazelnoten, in stukjes gehakt
  • suiker
BEREIDING:
  • Verdeel de hazelnoten over een bakplaat.
  • Strooi er een beetje suiker overheen, plaats de bakplaat in een voorverwarmde oven en rooster de hazelnoten tot ze een mooie goudbruine kleur hebben.
  • Schenk de melk en de hazelnootsiroop in uw Aeroccino melkopschuimer en bereid het melkschuim.
  • Zet de espresso (40 ml) in het cappuccino-kopje en voeg hier het melkschuim toe.
  • Garneer met de gekaramelliseerde hazelnoten.
  • Serveer direct.


Populaire posts van deze blog

Coffee Mozart

INGREDIËNTEN: 1 warme espresso 30 ml chocolade (likeur of alcoholvrije siroop) Slagroom Cacao poeder BEREIDING: Maak zoals hierboven beschreven een espresso in een glas wat je ook voor een cappuccino zou gebruiken. Schenk de chocolade likeur in de espresso en meng het goed door. Voeg een spiraal van slagroom toe en bestrooi de slagroom met cacao poeder.

ES ALPUKAT KOPI - INDONESISCHE KOFFIE

Voor 2 personen: INGREDIËNTEN: ½ rijpe avocado 1 kopje sterk gezette koffie, afgekoeld ¼ kopje gezoete, gecondenseerde melk ½ kopje koude melk 2 theelepels vanille-extract 2 kopjes ijsblokjes Blender BEREIDING: Doe alles behalve het ijs in een blender en pureer het mengsel. Verdeel de ijsblokjes over twee gekoelde glazen. Giet de helft van het gepureerde mengsel in elk van de glazen.