Doorgaan naar hoofdcontent

ICE CARAMEL MACCHIATO


INGREDIËNTEN:
  • Barista Creations Caramel Crème Brûlée capsule van Nespresso
  • Monin caramel saus
  • IJsblokje
  • Vanille siroop
  • Melk 90ml

BEREIDING:
  • Doe ongeveer 6 ijsblokjes in een recipe glas
  • Voeg 1 el vanille siroop toe
  • Zet het glas onder je Nespresso apparaat maak een espresso 
  • Giet de geschuimde melk er overheen
  • Garneer met caramel saus
van Paul



Populaire posts van deze blog

Coffee Mozart

INGREDIËNTEN: 1 warme espresso 30 ml chocolade (likeur of alcoholvrije siroop) Slagroom Cacao poeder BEREIDING: Maak zoals hierboven beschreven een espresso in een glas wat je ook voor een cappuccino zou gebruiken. Schenk de chocolade likeur in de espresso en meng het goed door. Voeg een spiraal van slagroom toe en bestrooi de slagroom met cacao poeder.

ES ALPUKAT KOPI - INDONESISCHE KOFFIE

Voor 2 personen: INGREDIËNTEN: ½ rijpe avocado 1 kopje sterk gezette koffie, afgekoeld ¼ kopje gezoete, gecondenseerde melk ½ kopje koude melk 2 theelepels vanille-extract 2 kopjes ijsblokjes Blender BEREIDING: Doe alles behalve het ijs in een blender en pureer het mengsel. Verdeel de ijsblokjes over twee gekoelde glazen. Giet de helft van het gepureerde mengsel in elk van de glazen.