Doorgaan naar hoofdcontent

ICED LUNGO

BENODIGDHEDEN:
  • Receptenglas
  • IJsbakjeshouder
  • Nespresso koffiemachine
  • Nespresso Barista Lepel
  • Nespresso Barista
INGREDIËNTEN:
  • 90gr IJsblokje
  • 4gr Witte Suiker
BEREIDING:
  • Schenk 100 ml water in je Barista Receptenmaker tot aan het minimumniveau en voeg de suiker toe (optioneel)
  • Voeg 3 ijsblokjes van 90 gram toe aan je Barista Receptenmaker
  • Zet een espresso (40 ml) met je Nespresso machine en schenk de espresso in je Barista Receptenmaker
  • Zet de deksel op je Barista Receptenmaker en druk op de startknop
  • Serveer de koffie in een receptenglas en geniet ervan!


Populaire posts van deze blog

Coffee Mozart

INGREDIËNTEN: 1 warme espresso 30 ml chocolade (likeur of alcoholvrije siroop) Slagroom Cacao poeder BEREIDING: Maak zoals hierboven beschreven een espresso in een glas wat je ook voor een cappuccino zou gebruiken. Schenk de chocolade likeur in de espresso en meng het goed door. Voeg een spiraal van slagroom toe en bestrooi de slagroom met cacao poeder.

ES ALPUKAT KOPI - INDONESISCHE KOFFIE

Voor 2 personen: INGREDIËNTEN: ½ rijpe avocado 1 kopje sterk gezette koffie, afgekoeld ¼ kopje gezoete, gecondenseerde melk ½ kopje koude melk 2 theelepels vanille-extract 2 kopjes ijsblokjes Blender BEREIDING: Doe alles behalve het ijs in een blender en pureer het mengsel. Verdeel de ijsblokjes over twee gekoelde glazen. Giet de helft van het gepureerde mengsel in elk van de glazen.