Doorgaan naar hoofdcontent

IJSKOFFIE MET CHOCOLADE EN FRAMBOOS

VOOR 2 PERSONEN:

BENODIGDHEDEN:

  • 2 receptglazen (ca. 270 ml)
  • Kan
INGREDIËNTEN:


  • 2 lungo's (110 ml) van de Vivalto Lungo koffie, ook lekker met de Linizio Lungo
  • 220 ml chocolademelk
  • 2 el frambozensaus, gekoeld
  • pure chocolade schaafsel
BEREIDING:
  • Zet de kan onder uw Nespresso machine en zet de lungo's (110 ml) in de kan.
  • Voeg hier de chocolademelk aan toe en laat het geheel gedurende 10 minuten afkoelen in de koelkast.
  • Voeg 1 eetlepel frambozensaus toe aan ieder receptenglas.
  • Schenk de koffie vervolgens voorzichtig op de frambozensaus in de receptenglazen en garneer met het pure chocolade schaafsel.
  • Geniet ervan.


Populaire posts van deze blog

Coffee Mozart

INGREDIËNTEN: 1 warme espresso 30 ml chocolade (likeur of alcoholvrije siroop) Slagroom Cacao poeder BEREIDING: Maak zoals hierboven beschreven een espresso in een glas wat je ook voor een cappuccino zou gebruiken. Schenk de chocolade likeur in de espresso en meng het goed door. Voeg een spiraal van slagroom toe en bestrooi de slagroom met cacao poeder.

ES ALPUKAT KOPI - INDONESISCHE KOFFIE

Voor 2 personen: INGREDIËNTEN: ½ rijpe avocado 1 kopje sterk gezette koffie, afgekoeld ¼ kopje gezoete, gecondenseerde melk ½ kopje koude melk 2 theelepels vanille-extract 2 kopjes ijsblokjes Blender BEREIDING: Doe alles behalve het ijs in een blender en pureer het mengsel. Verdeel de ijsblokjes over twee gekoelde glazen. Giet de helft van het gepureerde mengsel in elk van de glazen.