Doorgaan naar hoofdcontent

KOFFIE ALLA SALENTINA

BENODIGDHEDEN:
  • IJsbakjeshouder
  • Lungo View Kop
INGREDIËNTEN:
  • 60 gr ijsblokje
  • 30ml Amandel Melk
  • 5ml Suikerrietstroop
BEREIDING:

  • Voeg 2 Nespresso ijsblokjes of ijsblokjes met een gewicht van 60 gram toe aan je lungo glas
  • Schenk er 30 ml amandelmelk over (of koemelk als alternatief)
  • Voeg voorzichtig 5 ml rietsuikersiroop toe
  • Schenk er 25 ml koffie overheen en geniet ervan!


Populaire posts van deze blog

Coffee Mozart

INGREDIËNTEN: 1 warme espresso 30 ml chocolade (likeur of alcoholvrije siroop) Slagroom Cacao poeder BEREIDING: Maak zoals hierboven beschreven een espresso in een glas wat je ook voor een cappuccino zou gebruiken. Schenk de chocolade likeur in de espresso en meng het goed door. Voeg een spiraal van slagroom toe en bestrooi de slagroom met cacao poeder.

ES ALPUKAT KOPI - INDONESISCHE KOFFIE

Voor 2 personen: INGREDIËNTEN: ½ rijpe avocado 1 kopje sterk gezette koffie, afgekoeld ¼ kopje gezoete, gecondenseerde melk ½ kopje koude melk 2 theelepels vanille-extract 2 kopjes ijsblokjes Blender BEREIDING: Doe alles behalve het ijs in een blender en pureer het mengsel. Verdeel de ijsblokjes over twee gekoelde glazen. Giet de helft van het gepureerde mengsel in elk van de glazen.