Doorgaan naar hoofdcontent

KOKOS IJSKOFFIE

BENODIGDHEDEN:

  • Receptenglas (350 ml)
  • Shaker
  • Aeroccino
  • Volluto capsule
INGREDIËNTEN:
  • 2 theelepels vanillesuiker
  • 10 cl melk
  • kokosnootsiroop
  • kokosnootschaafsel
  • cacaopoeder
  • ananas
  • ijsblokjes
BEREIDING:
  • Bereid een espresso van de Volluto koffie en schud deze, samen met 3 ijsblokjes en twee theelepels met vanillesuiker, in een shaker.
  • Meng de melk met een theelepel kokos schaafsel en wat kokosnoot siroop.
  • Bereid het melkschuim met het stoompijpje van uw Nespresso machine of de Aeroccino melkopschuimer en giet het zachtjes op de espresso.
  • Bestrooi het schuim met wat cacaopoeder en plaats een stukje ananas aan de zijkant van het glas.
  • Geniet ervan.


Populaire posts van deze blog

Coffee Mozart

INGREDIËNTEN: 1 warme espresso 30 ml chocolade (likeur of alcoholvrije siroop) Slagroom Cacao poeder BEREIDING: Maak zoals hierboven beschreven een espresso in een glas wat je ook voor een cappuccino zou gebruiken. Schenk de chocolade likeur in de espresso en meng het goed door. Voeg een spiraal van slagroom toe en bestrooi de slagroom met cacao poeder.

ES ALPUKAT KOPI - INDONESISCHE KOFFIE

Voor 2 personen: INGREDIËNTEN: ½ rijpe avocado 1 kopje sterk gezette koffie, afgekoeld ¼ kopje gezoete, gecondenseerde melk ½ kopje koude melk 2 theelepels vanille-extract 2 kopjes ijsblokjes Blender BEREIDING: Doe alles behalve het ijs in een blender en pureer het mengsel. Verdeel de ijsblokjes over twee gekoelde glazen. Giet de helft van het gepureerde mengsel in elk van de glazen.