Doorgaan naar hoofdcontent

LATTE MACCHIATO

BENODIGDHEDEN:
  • Receptglas (ca. 270 ml)
  • Aeroccino
INGREDIËNTEN:
  • 1 espresso (40 ml) van een koffie naar keuze
  • 150 ml melk
  • suiker
BEREIDING:
  • Bereid het melkschuim met behulp van jouw Aeroccino melkopschuimer en schenk de melk in het receptenglas.
  • Laat het glas een minuutje staan zodat er mooie lagen ontstaan.
  • Zet het glas onder jouw Nespresso machine en zet de espresso (40 ml) van de door jou gekozen koffie in het glas.
  • Voeg eventueel een beetje suiker toe naar smaak.
  • Geniet ervan.


Populaire posts van deze blog

Coffee Mozart

INGREDIËNTEN: 1 warme espresso 30 ml chocolade (likeur of alcoholvrije siroop) Slagroom Cacao poeder BEREIDING: Maak zoals hierboven beschreven een espresso in een glas wat je ook voor een cappuccino zou gebruiken. Schenk de chocolade likeur in de espresso en meng het goed door. Voeg een spiraal van slagroom toe en bestrooi de slagroom met cacao poeder.

ES ALPUKAT KOPI - INDONESISCHE KOFFIE

Voor 2 personen: INGREDIËNTEN: ½ rijpe avocado 1 kopje sterk gezette koffie, afgekoeld ¼ kopje gezoete, gecondenseerde melk ½ kopje koude melk 2 theelepels vanille-extract 2 kopjes ijsblokjes Blender BEREIDING: Doe alles behalve het ijs in een blender en pureer het mengsel. Verdeel de ijsblokjes over twee gekoelde glazen. Giet de helft van het gepureerde mengsel in elk van de glazen.