Doorgaan naar hoofdcontent

NESPRESSO MOKKA LATTE

BENODIGDHEDEN:
  • Cappuccino Kop
  • Aeroccino
INGREDIËNTEN:

  • 4 blokjes chocola (van een reep gebroken)
  • 100ml melkschuim
BEREIDING:
  • Plaats 4 blokjes chocolade in een cappuccino kopje
  • Zet een espresso (40 ml) van de Ispirazione Genova Livanto direct in het cappuccino kopje
  • Bereid melkschuim met behulp van het stoompijpje van uw Nespresso machine of uw Aeroccino melkopschuimer
  • Garneer, indien gewenst,,de koffie met cacaopoeder en geniet ervan!


Populaire posts van deze blog

Coffee Mozart

INGREDIËNTEN: 1 warme espresso 30 ml chocolade (likeur of alcoholvrije siroop) Slagroom Cacao poeder BEREIDING: Maak zoals hierboven beschreven een espresso in een glas wat je ook voor een cappuccino zou gebruiken. Schenk de chocolade likeur in de espresso en meng het goed door. Voeg een spiraal van slagroom toe en bestrooi de slagroom met cacao poeder.

ES ALPUKAT KOPI - INDONESISCHE KOFFIE

Voor 2 personen: INGREDIËNTEN: ½ rijpe avocado 1 kopje sterk gezette koffie, afgekoeld ¼ kopje gezoete, gecondenseerde melk ½ kopje koude melk 2 theelepels vanille-extract 2 kopjes ijsblokjes Blender BEREIDING: Doe alles behalve het ijs in een blender en pureer het mengsel. Verdeel de ijsblokjes over twee gekoelde glazen. Giet de helft van het gepureerde mengsel in elk van de glazen.