Doorgaan naar hoofdcontent

NESPRESSO ON ICE MACCHIATO

BENODIGDHEDEN:

  • Receptenglas
  • Aeroccino
INGREDIËNTEN:

  • 1 Nespresso Volluto capsule
  • 90ml melk
  • 3 ijsblokjes (3x30g)
  • Optioneel: 10ml Monin karamelsiroop

BEREIDING:

  • Voeg de ijsblokjes toe aan het receptenglas
  • Bereid een Nespresso Volluto capsule in het glas (40ml)
  • Schenk 90ml koude melk in de Aeroccino en houdt de knop 3 seconden ingedrukt, tot het lampje blauw brandt en de Aeroccino begint met het opschuimen van de melk
  • Schenk het melkschuim in het receptenglas en meng
  • Serveer direct
  • Optioneel: 10ml Monin karamelsiroop



Populaire posts van deze blog

Coffee Mozart

INGREDIËNTEN: 1 warme espresso 30 ml chocolade (likeur of alcoholvrije siroop) Slagroom Cacao poeder BEREIDING: Maak zoals hierboven beschreven een espresso in een glas wat je ook voor een cappuccino zou gebruiken. Schenk de chocolade likeur in de espresso en meng het goed door. Voeg een spiraal van slagroom toe en bestrooi de slagroom met cacao poeder.

ES ALPUKAT KOPI - INDONESISCHE KOFFIE

Voor 2 personen: INGREDIËNTEN: ½ rijpe avocado 1 kopje sterk gezette koffie, afgekoeld ¼ kopje gezoete, gecondenseerde melk ½ kopje koude melk 2 theelepels vanille-extract 2 kopjes ijsblokjes Blender BEREIDING: Doe alles behalve het ijs in een blender en pureer het mengsel. Verdeel de ijsblokjes over twee gekoelde glazen. Giet de helft van het gepureerde mengsel in elk van de glazen.