Doorgaan naar hoofdcontent

WEENSE CAFÉ LATTE MET VANILLE

BENODIGDHEDEN:
  • Receptenglas (ca. 270 ml)
  • Aeroccino
INGREDIËNTEN:
  • 2 espresso's (40 ml) van de Ispirazione Roma koffie
  • 10 ml vanillesiroop
  • 100 ml melk
  • busje slagroom
  • chocoladeschaafsel
BEREIDING:
  • Schenk de vanillesiroop onderin het receptenglas.Zet het receptenglas onder uw Nespresso machine, zet 2 espresso's (40 ml) in het glas en roer het geheel door.
  • Bereid het melkschuim met behulp van uw Aeroccino melkopschuimer en schenk het melkschuim bij de koffie in het receptenglas.
  • Top het glas af met een mooie toef slagroom en garneer met een beetje chocoladeschaafsel.
  • Serveer direct.


Populaire posts van deze blog

Coffee Mozart

INGREDIËNTEN: 1 warme espresso 30 ml chocolade (likeur of alcoholvrije siroop) Slagroom Cacao poeder BEREIDING: Maak zoals hierboven beschreven een espresso in een glas wat je ook voor een cappuccino zou gebruiken. Schenk de chocolade likeur in de espresso en meng het goed door. Voeg een spiraal van slagroom toe en bestrooi de slagroom met cacao poeder.

ES ALPUKAT KOPI - INDONESISCHE KOFFIE

Voor 2 personen: INGREDIËNTEN: ½ rijpe avocado 1 kopje sterk gezette koffie, afgekoeld ¼ kopje gezoete, gecondenseerde melk ½ kopje koude melk 2 theelepels vanille-extract 2 kopjes ijsblokjes Blender BEREIDING: Doe alles behalve het ijs in een blender en pureer het mengsel. Verdeel de ijsblokjes over twee gekoelde glazen. Giet de helft van het gepureerde mengsel in elk van de glazen.