Doorgaan naar hoofdcontent

ZOETE MOKKA CAPPUCCINO

BENODIGDHEDEN:
  • Cappuccino-kopje (ca. 150 ml)
  • Aeroccino  
INGREDIËNTEN:
  • 1 espresso (40 ml) van de Ispirazione Genova Livanto koffie, ook lekker met een Volluto
  • 50 ml melk
  • 2 theelepels cacao
  • slagroom
BEREIDING:
  • Schenk de melk in de Aeroccino melkopschuimer en voeg daar het cacaopoeder aan toe om het melkschuim te bereiden.
  • Schenk het melkschuim in het cappuccino-kopje.
  • Zet een espresso van de Ispirazione Genova Livanto of Volluto koffie direct in het cappuccino-kopje.
  • Voeg een toefje slagroom toe en garneer met cacaopoeder.
  • Serveer direct.


Populaire posts van deze blog

Coffee Mozart

INGREDIËNTEN: 1 warme espresso 30 ml chocolade (likeur of alcoholvrije siroop) Slagroom Cacao poeder BEREIDING: Maak zoals hierboven beschreven een espresso in een glas wat je ook voor een cappuccino zou gebruiken. Schenk de chocolade likeur in de espresso en meng het goed door. Voeg een spiraal van slagroom toe en bestrooi de slagroom met cacao poeder.

ES ALPUKAT KOPI - INDONESISCHE KOFFIE

Voor 2 personen: INGREDIËNTEN: ½ rijpe avocado 1 kopje sterk gezette koffie, afgekoeld ¼ kopje gezoete, gecondenseerde melk ½ kopje koude melk 2 theelepels vanille-extract 2 kopjes ijsblokjes Blender BEREIDING: Doe alles behalve het ijs in een blender en pureer het mengsel. Verdeel de ijsblokjes over twee gekoelde glazen. Giet de helft van het gepureerde mengsel in elk van de glazen.