Doorgaan naar hoofdcontent

Coffee Mozart


INGREDIËNTEN:
  • 1 warme espresso
  • 30 ml chocolade (likeur of alcoholvrije siroop)
  • Slagroom
  • Cacao poeder
BEREIDING:
  • Maak zoals hierboven beschreven een espresso in een glas wat je ook voor een cappuccino zou gebruiken.
  • Schenk de chocolade likeur in de espresso en meng het goed door.
  • Voeg een spiraal van slagroom toe en bestrooi de slagroom met cacao poeder.

Populaire posts van deze blog

ES ALPUKAT KOPI - INDONESISCHE KOFFIE

Voor 2 personen: INGREDIËNTEN: ½ rijpe avocado 1 kopje sterk gezette koffie, afgekoeld ¼ kopje gezoete, gecondenseerde melk ½ kopje koude melk 2 theelepels vanille-extract 2 kopjes ijsblokjes Blender BEREIDING: Doe alles behalve het ijs in een blender en pureer het mengsel. Verdeel de ijsblokjes over twee gekoelde glazen. Giet de helft van het gepureerde mengsel in elk van de glazen.