Doorgaan naar hoofdcontent

KOKOSLATTE MET 5 SPICE ROOM


INGREDIËNTEN:
  • 125 ml verse slagroom
  • 8 g vanillesuiker
  • ½ tl Euroma Original spices by Jonnie Boer Chinese 5 spice
  • 400 ml kokosmelk light
  • 4 glaasjes espresso
BEREIDING:
  • Klop de slagroom stijf met de vanillesuiker en Chinese 5 spice.
  • Verwarm de kokosmelk in een steelpan tot tegen de kook aan.
  • Zet voor iedereen een kopje espresso.
  • Schenk de hete kokosmelk in de glazen.
  • Schenk er voorzichtig de espresso bij.
  • Schep de slagroom erop en serveer.

Populaire posts van deze blog

Coffee Mozart

INGREDIËNTEN: 1 warme espresso 30 ml chocolade (likeur of alcoholvrije siroop) Slagroom Cacao poeder BEREIDING: Maak zoals hierboven beschreven een espresso in een glas wat je ook voor een cappuccino zou gebruiken. Schenk de chocolade likeur in de espresso en meng het goed door. Voeg een spiraal van slagroom toe en bestrooi de slagroom met cacao poeder.

ES ALPUKAT KOPI - INDONESISCHE KOFFIE

Voor 2 personen: INGREDIËNTEN: ½ rijpe avocado 1 kopje sterk gezette koffie, afgekoeld ¼ kopje gezoete, gecondenseerde melk ½ kopje koude melk 2 theelepels vanille-extract 2 kopjes ijsblokjes Blender BEREIDING: Doe alles behalve het ijs in een blender en pureer het mengsel. Verdeel de ijsblokjes over twee gekoelde glazen. Giet de helft van het gepureerde mengsel in elk van de glazen.